PER QUÈ FEM AQUESTA CAMPANYA?

Actualment hi ha gairebé 500 gossos i gats al Centre d’Acollida d’Animals Domèstics Penedès (CAAD) de la Mancomunitat Penedès Garraf, superant àmpliament la capacitat de les instal·lacions. Són animals que han estat recollits en els municipis de l’Alt Penedès i el Garraf, i que no s’ha aconseguit trobar el seu propietari.

Per buscar-los una nova oportunitat, una nova família, neix la campanya #100peluts100families impulsada per la Mancomunitat i l’associació de voluntaris del centre, VoluntaCaad.

Amb aquest lema emprenem un repte; aconseguir que s’adoptin 100 d’aquests gossos i gats que actualment estan a les instal·lacions i contribuir així a desmassificar el centre.
Per a la campanya s’han prioritzat aquells animals que porten més de tres anys al CAAD, ja que considerem de principal emergència que aquests puguin trobar una nova llar on viure.

El repte és força ambiciós, ja que en 3 mesos volem aconseguir trobar família per tots ells, ens ajudes?

La campanya consta de diversos elements promocionals; per una banda cartells i banderoles amb informació de cadascun dels candidats d’adopció, que s’aniran distribuint per les poblacions que configuren la Mancomunitat i també un cartell general per promocionar l’adopció sota el lema “et necessitem” i ha comptat amb la implicació i complicitat de la dissenyadora Montse Sala que ha fet el disseny de la proposta.

A banda, en aquest bloc també trobareu la fitxa de cada un d’ells, els passos a seguir per a la seva adopció, una descripció dels avantatges d’adoptar un animal adult o sènior, i un espai on us anirem informant de l’evolució de la campanya.

Esperem que us sumeu al repte i ens ajudeu a donar difusió!

Participa en la campanya i comparteix-la a les teves xarxes socials.